Nu te bestellen: mede pakket met Castlefest beker!

De Castlefest beker is een begrip op de festivals van Vana Events. En terecht! Niet alleen zijn deze aardenwerken bekers heerlijk om uit te drinken, maar ze zijn ook nog eens heel mooi. Geen wonder dat mensen hier hele collecties thuis van hebben staan en deze jaarlijks aanvullen. Daarom hebben we nu ook een speciaal mede pakket met Castlefest 2020 beker (0,15l) in ons assortiment opgenomen.

In dit pakket krijg je twee flessen heerlijke mede: een zoete klassieke mede en de immens populaire Wikingerblut kersenmede. Daarbij ontvang je een kleine 0,15l Castlefest 2020 beker zoals je deze op het evenement aan de bar zou krijgen. Zo kun je het festival gevoel helemaal compleet in huis halen en je favoriete mede echt in stijl drinken. Overigens zijn deze kleine bekers ook heel geschikt voor kleine koffies hebben we ons laten vertellen 😉

Liever een vegan alternatief voor mede, maar wel graag zo’n mooie beker? Ook dat kan. Ons Elfen trunk pakket met beker is het perfecte geschenk aan een geliefde vriend of vriendin of natuurlijk gewoon aan jezelf.

En wil je meer prachtige Keltfest of Castlefest merchandise, neem dan vooral eens een kijkje in de festival webshop. Van bekers tot kleding en van cd’s tot sleutelhangers, stickers en buttons; je vindt het daar!

castlefest beker mede pakket