Celtic Drinks: mede aan huis!

Omdat we graag willen dat je van onze mede thuis net zo kunt genieten als tijdens onze festivals, hebben we nu onze eigen online shop. Celtic Drinks is een onderdeel van Vana Events, bekend van Keltfest, Castlefest en de Castlefest Winter Editie. Natuurlijk wil je het festivalgevoel het liefst het hele jaar door ervaren, of er nu fysieke festivals zijn of niet. Bij Celtic Drinks kun je kiezen uit een prachtige collectie mede, die we vervolgens razendsnel bij je thuis laten bezorgen. Zo kun je gezellig met familie en vrienden genieten van heerlijke mede en plannen smeden voor het aankomende festivalseizoen!

Van de klassieke mede smaken tot de altijd populaire kersenmede, aardbeienmede en lindemede; voor elke variant zit je goed bij ons. Ook hebben we in onze collectie een alcoholvrije en verschillende vegan alternatieven opgenomen. Ontbreekt jouw favoriete mede? Laat het ons dan vooral weten en we gaan kijken of we deze in ons assortiment op kunnen nemen.

Bovendien hebben wij, naast alle mede, regelmatig speciaalbieren in onze collectie, zoals op het moment Alm en Wikingerbräu. Houd onze shop goed in de gaten, want we hebben regelmatig tijdelijke aanvullingen hierop.

Wil je graag meer weten over mede? Onze Medeweetjes zijn dan zeker interessant voor je. Check ook onze F.A.Q. voor meest gestelde vragen. Staat je antwoord hier niet bij, neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag.

Mede Celtic Drinks