Elfen Trunk – een heerlijk vegan alternatief voor mede

We een fantastisch nieuwe product in onze webshop: een vegan alternatief voor mede. De Elfen Trunk is gemaakt van een alternatief voor honig dat gebaseerd is op bloesemsiroop. Hierdoor heeft de Elfen Trunk de karakteristieke smaak van mede.

De Elfen Trunk Pur smaakt als een zachte klassieke mede en de Waldmeister variant combineert de heerlijk zoete smaak van mede met het populaire aroma van Waldmeisterextract uit biologische teelt. De soorten zijn los verkrijgbaar, maar ook als pakket met een Castlefest 2020 beker (0,15l)

Als introductie aanbieding zijn deze beide smaken de komende twee weken met 5% korting te bestellen. Je vindt dit lekkere nieuwe product hier: https://www.celticdrinks.nl/product-tag/vegan/

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *