Elfen Trunk – een heerlijk vegan alternatief voor mede

Een vegan alternatief voor mede; hier hebben we veel vraag naar gehad en daarom hebben we deze nu in ons assortiment opgenomen. De Elfen Trunk is gemaakt van een alternatief voor honing dat gebaseerd is op bloesemsiroop. Hierdoor heeft de Elfen Trunk wel de karakteristieke smaak van mede, maar is volledig vegan.

Omdat we vinden dat één enkele vegan mede te weinig is, hebben we bovendien meerdere smaken voor jullie. De Elfen Trunk Pur smaakt als een zachte klassieke mede en de daarvan bekende honingsmaak. Ook hebben we een heerlijke Waldmeister variant. Deze combineert de heerlijke smaak van de Elfen Trunk Pur met het populaire aroma van Waldmeisterextract uit biologische teelt. Waldmeister staat ook bekend onder de naam Lieve-vrouw-bedstro. Ten slotte hebben we Elfen Trunk Kaneel: deze heeft een zoete mede smaak waarin de noten van kaneel duidelijk aanwezig zijnen is daarom ook warm ontzettend lekker. De soorten zijn los verkrijgbaar, maar ook als pakket met een Castlefest 2020 beker (0,15l)

Ben je trouwens op zoek naar prachtige Keltfest, Castlefest of Castlefest Winter merchandise, neem dan vooral eens een kijkje in de festival webshop. Van bekers tot kleding en van cd’s tot sleutelhangers, stickers en buttons; je vindt het daar!

vegan-mede-elfen-trunk